En logo er noe som følger din bedrift overalt, hele tiden. Den er synlig på nettsiden, visittkortene, brevarkene og kanskje også på firmabilen. Derfor er det viktig at denne er godt utformet slik at den fungerer like godt på web som på trykksaker. Det hjelper lite å ha en flott logo om den ikke kan brukes på trykk fordi det er mye detaljer i den f.eks.

Vi lager logoer som har et relativt enkelt uttrykk og som dermed fungerer godt på alle elementer.

Mange tror, feilaktig, at det bare er å lage noe man syntes ser pent ut også kan man bruke det som logo. Sannheten er at det å lage en logo krever mer arbeid enn som så. En logo må bl.a fungere like bra i sort/hvitt som i farger, og den burde også fungere bra i forskjellige varianter. Det er også viktig å ikke tenke for mye på hva som er populært akkurat nå og heller tenke på noe som skal fungere like bra om 50 år. Se på logoen til f.eks Nike, Adidas, eBay og Coca Cola. Disse har fått få eller ingen «overhalinger» de siste tiårene, fordi de hadde en meget god logo i utgangspunktet, som fint har tålt tidens tann.

Når dere bestiller logo hos oss, utarbeider vi tre forskjellige forslag som vi sender dere. Dere velger den logoen dere liker best, og dersom dere vil gjøre endringer på den, gjør vi gjerne det for deg. Prisen på logodesign inkl tre runder med revisjoner etter at de første utkastene er levert.

Pris på logodesign: fra 4990,-

Villmarkshuset logo - Frogner Media
Sykkelvesker logo - Frogner Media
Servite logo - Frogner Media
Pro Entreprenør logo - Frogner Media
Multisoft logo - Frogner Media
Metamorfose logo - Frogner Media
Lånescore logo - Frogner Media
Bydall Media logo - Frogner Media