Søkemotoroptimalisering, eller SEO som det forkortes, handler om å optimalisere nettsiden deres slik at den bli mer synlig i søkemotorene. Ca 90% av alle som skal kjøpe en vare eller tjeneste bruker internett for å finne informasjon. Når folk da søker etter en tjeneste dere leverer, vil du jo selvfølgelig at det er deres nettside de finner. Men hvordan gjør man egentlig dette? Fasiten på dette er det kun Google som vet.

Det vi uansett vet, er at det er en rekke ting man kan gjøre for å bli mer synlig.

Det hele begynner med å ha en godt optimalisert nettside. I stedet for å gjøre søkemotoroptimalisering, kan man istedet annonsere hos Google for å bli synlig i søkemotorene. Problemet er bare at så fort man slutter å betale for annonsene, forsvinner de. God søkemotoroptimalisering gjør at nettsiden din blir liggende godt synlig lenge etter at jobben er utført.

Det er veldig vanskelig å kunne gi en konkret pris på søkemotoroptimalisering, fordi det avhenger av flere forskjellige faktorer som avgjør hvor mye jobb som må gjøres. Dette vil i stor grad variere fra nettside til nettside.

Kontakt oss gjerne, så tar vi gjerne en titt på deres nettside og gir dere et uforpliktende tilbud.

Timesats: 900,- eks mva