Vi lager nettsider til små og mellomstore bedrifter, samt privatpersoner. De fleste av nettsidene vi utvikler kjøres på WordPress-plattformen. WordPress er enkelt for deg som bruker og det tillater mange spennende og praktiske funksjoner, samtidig som det ser pent ut. WordPress er et CMS (Content Management System) og betyr kort fortalt at du ikke trenger å kunne hverken design eller koding for å bruke din nye nettside når den først er satt opp. En annen stor fordel er at all administering av nettsiden foregår direkte i nettleseren slik at du kan endre den uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett.

Alle våre nettsider lages som standard med et «responsivt» design. Dette betyr på godt norsk at nettsiden vil fungere veldig godt også på mobiler og nettbrett, noe som er veldig viktig i dagens marked. Stadig flere velger å bruke mobilen og nettbrettet til surfing og ca 30-40% av trafikken til norske nettsider kommer nå fra en mobil eller et nettbrett. Derfor er det viktigere enn noengang å ha en nettside som også fungere godt på disse enhetene.

Det er vanskelig å sette en konkret pris på en komplett nettside, da det kommer ann på hvor mye jobb det er med siden. Dette varierer veldig fra kunde til kunde. Det beste er derfor at dere tar kontakt med oss, så tar vi en prat om hva dere trenger og deretter kan vi levere et uforpliktende tilbud.

Pris på webdesign: Fra: 9990,-

Portefølje_Webdesign1_Frogner_Media
Portefølje_Webdesign2_Frogner_Media
Portefølje_Webdesign3_Frogner_Media
Portefølje_Webdesign4_Frogner_Media
Portefølje_Webdesign5_Frogner_Media
Portefølje_Webdesign6_Frogner_Media